Ons bedrijf

Ons bedrijf

Ons bedrijf & expertise

Creemers Zeilmakerij & Reclame staat voor vakmanschap, service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. 
John Creemers en zijn team van specialisten ontvangen u met open armen!

Creemers Zeilmakerij & Reclame levert maatwerk zeilproducten en signproducten van de hoogste kwaliteit. 

  • Wij maken vrijwel alle soorten zeilen en fysieke reclame-uitingen. Van verandazeil tot aanhangerzeil, van tuinmeubelhoes tot zeil voor oogstwagens en nog véél meer.
  • Wij ontwerpen en produceren prints voor alle reclame-uitingen. Al sinds 2012 werken wij met hoogwaardige, full colour printers; vandaar dat wij ook grootformaat prints maken op vrijwel alle mediums.

Een goed product leveren en een goede service bieden aan onze klanten: dat is het doel van Creemers Zeilmakerij en Reclame. Daar hoort bij dat de mensen van Creemers een stapje extra zetten, dat ze meedenken met de klant. Niet zelden reageert die klant verbaasd op een suggestie van Creemers: “Kan dat óók dan? Dat is eigenlijk nóg beter!”

Of het nu gaat om een product van zeil of om een reclame-uiting: adviseren doen we altijd vakkundig en vrijblijvend. Daarna ontvangt u van ons een offerte met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En bij akkoord gaan wij heel graag voor u aan de slag om het product te leveren waarvoor u gekozen hebt.

Creemers Zeilmakerij & Reclame

Creemers Zeilmakerij & Reclame is specialist op gebied van zeilen en reclameobjecten op maat, geheel naar uw wensen. Wij staan garant voor onze hoge kwaliteit en service. 

Bekijk producten

Voor vragen, offertes
of inmetingen kunt u
contact opnemen

Wanssumseweg 19
5807 EA, Oostrum (Limburg)