Historie

Creemers zeilmakerij & reclame historie

Op de plek waar Creemers Zeilmakerij & Reclame nog steeds is gevestigd, begon pa Creemers in 1976 een zadelmakerij. Vakmanschap was vanaf het begin zijn drijfveer: kwaliteitsproducten leveren. Omdat de meeste paardenbezitters een huifkar hadden, maakte pa Creemers al snel ook zeilen die de paardenliefhebbers beschermden tegen weer en wind. Toen zoon John in 1999 ook aan de slag ging voor het familiebedrijf, besloot hij deze ‘tak van sport’ verder uit te breiden. 

Dat was succesvol. Gaandeweg vroegen klanten steeds vaker of het ook mogelijk was om een zeil te bedrukken ofwel beletteren. Creemers speelde erop in door een megaprinter aan te schaffen: dat was in 2010 de start van de reclametak van Creemers Zeilmakerij & Reclame. 

Niet veel later nam Creemers ook een grafisch ontwerper in dienst, die voor klanten reclame-uitingen ging ontwerpen. Inmiddels werkte ook een zeilmaker bij Creemers.

Foto's_Creemers_Website-3.jpg
Creemers_Zeilmakerij-77.jpg

John Creemers noemt zichzelf ‘een echte techniekjongen’, iemand die dol is op het bedenken én realiseren van creatieve oplossingen voor klanten. Die klanten wil hij bovendien ontzorgen. Hij prijst zich gelukkig met zijn medewerkers. 

Samen staan zij garant voor de kenmerkende eigenschappen van Creemers Zeilmakerij & Reclame: plezier hebben in wat je doet, vakmanschap bieden, servicegericht zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding hanteren. Eigenlijk zijn dat al sinds 1976 de pijlers waar Creemers op is gebouwd. 

Wat vader en moeder Creemers destijds opzetten (vader verliet het bedrijf in 2013, moeder in 2015), heeft John voortgezet en uitgebreid. Samen met zijn medewerkers bouwt hij voort op het stevige fundament dat hij met zijn ouders legde. Met de klant als stralend middelpunt, de klant als degene om wie alles draait.

Creemers Zeilmakerij & Reclame

Creemers Zeilmakerij & Reclame is specialist op gebied van zeilen en reclameobjecten op maat, geheel naar uw wensen. Wij staan garant voor onze hoge kwaliteit en service. 

Bekijk producten

Voor vragen, offertes
of inmetingen kunt u
contact opnemen

Wanssumseweg 19
5807 EA, Oostrum (Limburg)